Sök
  • Caroline Verständig

Like attracts like - likheter attraherar

Uppdaterat: 19 sep.

Visste du att dina tankar skapar dina resultat?

Beroende på vad du PÅ RIKTIGT tänker om ditt värde och vad som är möjligt för dig, kommer du att attrahera det som bekräftar dina tankar. Det är ett faktum att du i varje stund av ditt liv attraherar en viss typ av vänner, dejter, relationer, jobb, pengar och så vidare utifrån vad du har för tankar om dig själv och ditt liv. Fundera över vad du har för tankar om dig själv och ditt värde i just denna stund. Hur väl överensstämmer din inre värld med din yttre värld (av faktiska resultat i livet?)


Det här blir särskilt tydligt när du dejtar och ger dig ut för att hitta kärlek. Tankar som; jag kommer aldrig hitta min person, ingen vill ha mig, jag är inte tillräckligt snygg - kommer oundvikligen att attrahera personer som antingen bekräftar din egen brist på självvärde eller så kommer de inte att vara rätt person för dig (med största sannolikhet eftersom du har nöjt dig med denna person bara för att ha någon att vara med, för då är du i alla fall inte längre singel och då slipper du fundera över om det är något konstigt med dig för att du är den enda i kompisgänget som är singel). Problemet med en sådan relation är i slutändan att du inte kommer känna dig älskad och få älska på det djupa plan som du allra helst önskar.


Det fina med att dina tankar skapar dina resultat - är att du har all makt i dina händer. Det är inget utanför dig själv som avgör om du kommer träffa din person, få ditt drömjobb eller vad du nu än drömmer om. Och eftersom tankar är valbara kan du välja att tänka tankar som attraherar helt andra resultat in i ditt liv. Tänk om du PÅ RIKTIGT kunde tro på att; din person existerar, du är perfekt precis som du är och att du har allt en partner vill ha och mer - då skulle du märka att du helt plötsligt och utan ansträngning skulle börja attrahera in helt nya resultat i ditt liv. Du skulle inte längre tillåta eller nöja dig med att personen du dejtar hör av sig i sista sekund för att boka in en dejt med dig, att hen inte svarat på ditt sms på 3 dagar eller att hen glömt bort din födelsedag.


I coachingen med dig arbetar vi med att uppgradera dina tankar om dig själv - detta för att sedan kunna attrahera in det du mest av allt drömmer om - DIN PERSON, den som är tillgiven, trygg, varm, som får dig att skratta och som vill vara med dig alla lediga stunder ni kan få tillsammans.


Like attracts like - Lika attraherar varandra! Och innan du kan attrahera in din person behöver du älska skiten ur dig själv. För när du älskar skiten ur DIG, så är det ofrånkomligt att din person kommer älska skiten ur dig. Men du behöver göra jobbet först - i annat fall kommer du upptäcka att du fortsätter attrahera otillgängliga personer som inte kan älska dig på det sätt du vill. Så länge du är otillgänglig för dig själv och inte har lärt dig älska den DU är med alla dina sår och brister, så kommer du fortsätta attrahera otillgängliga personer.


Du kan göra det här jobbet och få dina resultat! Vi vet för vi har gjort jobbet och fortsätter göra det varje dag. Och det funkar! Det enda du behöver göra är att investera i dig själv och vi kommer att leda dig steg för på steg på vägen.
60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla