Sök
  • Caroline Verständig

Behåll siktet på slutresultatet - inte dejten mittemot dig

Uppdaterat: 19 sep.

Jag vill återigen betona att DIN person finns där ute. Hen kan mycket väl gå runt och leta efter dig i just detta nu. Ju mer du tror på det här desto mer handling kommer du ta för att hitta din person. Om du verkligen trodde på att hen fanns där ute och att hen till exempel kan dyka upp i appen idag - då skulle du vara inne på apparna varje dag och svepa. Det är helt enkelt svårt att ge en bra förklaring till varför man inte är där om man visste att hen fanns där ute.


Det jag vill att du ska få med dig och som jag pratar med mina klienter om är att du behöver "keep your eye on the prize" och inte bli upptagen av det som finns framför ögonen på dig just nu eller för den delen - bristen på det. Din person finns där i slutet av tunneln men på vägen dit krävs det att du håller den bilden vid liv. Du kommer gå på dejter innan din person dyker upp och när antingen du eller din dejt väljer att inte fortsätta ses så är det betydligt mycket enklare att komma igång igen och gå ut och leta på nytt om du kommer ihåg att, jo hen finns där ute och hen kan i just detta nu vara ute och leta efter mig (såklart efter att ha tagit hand om dig själv och din besvikelse en stund).


Här kommer ett coachingråd som jag vet är hjälpsamt men som kan vara triggande för vissa. Du får dejta fler personer på samma gång. I själva verket ska du dejta fler på samma gång. Nu kanske du tänker "jag vill inte att den jag dejtar träffar flera samtidigt". Men stanna med mig här och hör varför det kanske inte är så dumt. Det här gäller förstås i det tidigare stadiet av dejtandet när du och den du dejtar ännu inte lärt känna varandra så pass att ni kan uttala att ni är exklusiva. Anledningen till varför det är så viktigt att ändå fortsätta svepa och kanske dejta andra är att du inte binder upp dig till en person som du egentligen inte känner och som du kanske inte ens vet om den vill samma sak som du. Det har hänt mig och mina klienter alltför många gånger att vi fäst oss vid en person direkt efter första dejten (för att inte nämna innan dejten ens har varit!!) och vi ger så mycket av oss själva, vår energi och vår tid att när personen efter 2a, 3e, 4e osv dejten väljer att avsluta med oss - så känner vi oss lurade och ensamma och väljer att gå ifrån dejtande i några månader för vi är trötta på hela grejen.


Jag vill inte att det här ska hända dig (om det händer är det ingen fara, du tar dig igenom det med, men det tar oftast längre tid att läka och komma igång med dejtandet igen och det tar på så vis längre tid för dig att hitta din person). Jag vill att du ska komma ihåg att din person finns där ute och jag vill att du håller siktet på slutresultatet snarare än på dejten framför dig. När du kan ha med dig det här perspektivet in i dejtingen är det enklare att komma ihåg varför man inte ska skynda in i något, varför det är bra att fortsätta svepa när du precis börjat träffa någon och det blir också enklare att komma upp på hästen igen när du fallit ner.


Fortsätt följ oss för att få mer hjälp på vägen i ditt dejtande och kika in vår hemsida för att se vilket program vi erbjuder och hur vi kan hjälpa dig vidare. Det är inte dig det är fel på, det är ditt sätt att tänka på som ställer till det och om vi kan få visa dig din hjärna så kommer du bli överraskad över hur enkelt det kommer vara att skifta tänkandet och skapa helt nya resultat i ditt dejtande och kärleksliv.


51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla