top of page

Om oss

Vi är två vänner, Caroline och Emma, som har känt varandra länge, men som verkligen hittade varandra när vi insåg att vi båda kämpade med dejting på olika sätt. Vi började dela våra erfarenheter eftersom vi båda sökte svar från böcker och terapi. 

 

Sedan hittade vi coachingen och det förändrade allt för oss, eftersom vi förstod att för att ändra våra liv behöver vi först ändra våra tankar. Sedan dess har vi förändrat våra dejtingliv och hela våra liv och genom vårt program hjälper vi er att göra samma sak.

Det vi menar med att coachingen har förändrat våra liv är att: 

Vi känner oss trygga då vi inte längre tror att något kan gå fel - för vi har alltid makten över hur vi tolkar vår omvärld. 

Vi vågar ta risker eftersom vi vet att det värsta som kan hända är en känsla - och vi har blivit väldigt bra på att ta hand om våra känslor. 

Vi vet att när vi vågar möta våra negativa känslor finns det inget som håller oss från att skapa det liv vi mest av allt vill ha.

_X7A0183.jpg

Caroline Verständig

Jag har sedan jag var liten tyckt att det varit oerhört jobbigt att göra fel, bli avvisad och misslyckas. Jag ville inte sätta mål eller drömma eftersom det fanns en risk att jag inte skulle kunna nå det önskade resultatet.

 

Detta har begränsat mig på flera områden i livet men framförallt inom kärlek och dejting.

Jag valde att utbilda mig till psykolog för att jag hade ett stort behov av att förstå mig själv och andra bättre. Och under mina år som psykolog har jag verkligen uppskattat att få hjälpa andra med deras osäkerheter, oro och ångest.

 

Ändå fortsatte jag själv att leva ett ganska begränsat liv fram till för ett par år sedan när vi hittade coachingen. Med coachingen förstod jag att jag kan skapa vad jag vill i mitt liv och att det som hindrat mig från att leva mitt bästa liv är mina egna tankar.

 

Efter att jag greppade det skrev jag om min historia vilket påverkat alla livsval jag gjort efter det. En del av det var att jag nu gör det jag verkligen brinner för, nämligen att jobba som dejtingcoach och hjälpa andra att göra samma stora förändringar som jag gjort i mitt liv - och att ni också uppriktigt ska känna att:

- Ni tycker om er själva precis som ni är.

- Ni alltid kan ta hand om er själva och era känslor.

- Ni kan skapa allt ni drömmer om.

 

Och eftersom jag tidigare burit på tankar om att jag inte är tillräcklig och att det måste vara något fel på mig - så är en av mina hjärtefrågor som din dejtingcoach att du på djupet ska förstå att du alltid är 100 % värdig och att du är precis den du ska vara.

_X7A0110_edited.jpg

Emma Schaber

Jag har alltid tänkt på mig själv som en person som är trygg och säker i sig själv. Men i kärlek upprepade jag gång på gång ett mönster av att inleda ganska seglivade relationer med otillgängliga personer som aldrig riktigt ledde någonstans, annat än till smärtsamma uppbrott. Jag anpassade mig, vågade inte visa mina känslor förrän långt in i relationen och vågade inte heller ställa några ”krav” på commitment.

Jag förstod inte hur otillgänglig jag var för mig själv i de relationerna. Alla har vi blind spots i relationen till oss själva och jag insåg inte då vad det avslöjade om vad jag verkligen tänkte om mitt eget värde.


Jag gick flera vändor i terapi för att reda ut mina osunda mönster och jag värderar de insikterna högt. Jag fick en mycket större förståelse för hur det som hänt mig som liten påverkade mina mönster i relationer och jag lärde mig att sätta gränser och förstod i viss utsträckning vad jag skulle leta efter.

När jag kom i kontakt med coachingen fick jag syn på vad mina handlingar faktiskt avslöjade om mina tankar om mig själv och började ändra mitt sätt att vara mot mig själv. Att känna känslor blev ett sätt att komma närmare mig själv och jag förstod att det är lika lätt eller svårt att bli lycklig här och nu som med en partner. Det gav mig ett lugn i mig själv som helt förändrade vilka personer jag dejtade och ledde sedan fram till att jag också träffade min person.

Det jag lärde mig i coachingen var så ögonöppnande att jag valde att certifiera mig som coach, och som din dejtingcoach vill jag inget hellre än att du också ska se ditt eget värde och börja dejta dem som speglar dig i det.

bottom of page