top of page

Om oss

För några år sedan kändes det otroligt långt bort för oss att träffa våra personer.

 

Vi blev avvisade gång på gång, tvivlade på oss själva och pendlade mellan hopp och hopplöshet.

 

Sedan dess har mycket vatten runnit under broarna. För sedan vi kom i kontakt med coaching och idén om att dina tankar skapar dina resultat så förändrades allt. 

 

  • Vi förstod hur vi själva var medskapare till våra tidigare relationer.

  • Vi lärde oss älska vår historia.

  • Vi förändrade våra tankar om oss själva - från att tvivla på vårt värde till att genuint älska och vara stolta över dem vi var.

  • Vi blev experter på att urskilja vem som var tillgänglig och valde bort alla som inte var det. 

 

När vi dejtade med vetskapen om vårt eget värde och om vem som var bra för oss dröjde det inte länge förrän vi träffade våra personer som är de absolut finaste personerna för oss.

 

Vi trodde aldrig att det var möjligt för oss att skapa så mycket kärlek i våra liv. Det vi kämpat mest med i livet - dejting och relationer - är inte längre ett mysterium för oss. 

 

Vi gick själva igenom exakt den process som vi lär dig i vårt program Hitta Din person. Och vi vill att du precis som vi får allt du drömt om och mer.

 

Vi finns här för dig som längtar efter kärleken men känner att den känns långt borta. Vi var precis där du är, mitt emellan hopp och hopplöshet, men med så mycket kärlek att ge. Och vi vet att den kärleken är tillgänglig för dig just nu och genom att förändra dina tankar kommer du kunna skapa din alldeles egna kärlekshistoria.

_X7A0183.jpg

Caroline Verständig

Hej bästa du som vill hitta din person!

 

Jag har sedan jag var liten tyckt att det varit oerhört jobbigt att göra fel, bli avvisad och misslyckas. Jag ville inte sätta mål eller drömma eftersom det fanns en risk att jag inte skulle kunna nå det önskade resultatet.

 

Detta har begränsat mig på flera områden i livet men framförallt inom kärlek och dejting.

Jag valde att utbilda mig till psykolog för att jag hade ett stort behov av att förstå mig själv och andra bättre. Och under mina år som psykolog har jag verkligen uppskattat att få hjälpa andra med deras osäkerheter, oro och ångest.

 

Ändå fortsatte jag själv att leva ett ganska begränsat liv fram till för ett par år sedan när vi hittade coachingen. Med coachingen förstod jag att jag kan skapa vad jag vill i mitt liv och att det som hindrat mig från att leva mitt bästa liv är mina egna tankar.

 

Efter att jag greppade det skrev jag om min historia vilket påverkat alla livsval jag gjort efter det. En del av det var att jag nu gör det jag verkligen brinner för, nämligen att jobba som dejtingcoach och hjälpa andra att göra samma stora förändringar som jag gjort i mitt liv - och att ni också uppriktigt ska känna att:

- Ni tycker om er själva precis som ni är.

- Ni alltid kan ta hand om er själva och era känslor.

- Ni kan skapa allt ni drömmer om.

 

Och eftersom jag tidigare burit på tankar om att jag inte är tillräcklig och att det måste vara något fel på mig - så är en av mina hjärtefrågor som din dejtingcoach att du på djupet ska förstå att du alltid är 100 % värdig och att du är precis den du ska vara.

Jag ser fram emot att starta resan mot Din person med dig!

_X7A0110_edited.jpg

Emma Schaber

Hej fina du!

 

Jag är så glad att du har hittat hit och att du funderar på att ta nästa steg i din dejtingresa.

 

Jag har alltid tänkt på mig själv som en person som är trygg i sig själv. Hade du frågat mig för några år sedan om jag älskar mig själv hade jag definitivt svarat JA.

  

Men i kärlek upprepade jag gång på gång ett mönster av att inleda relationer med otillgängliga personer som aldrig riktigt ledde någonstans, annat än till smärtsamma uppbrott. Jag anpassade mig, vågade inte visa mina känslor förrän långt in i relationen och blundade för att det inte fanns commitment när jag kände stark attraktion. 

 

Jag gick flera vändor i terapi för att reda ut mina mönster och jag lärde mig mycket. Jag fick en större förståelse för hur det som hänt mig som liten påverkade mig i relationer och jag lärde mig att sätta gränser och förstod lite bättre vad jag skulle leta efter. Men det ändrade fortfarande inte det faktum att jag blev attraherad av otillgängliga personer när jag dejtade…

 

När jag för andra gången med samma otillgängliga person drogs in i en utdragen ”relation” så blev det tydligt för mig att de starka känslor och den panik jag kände inte handlade om den här personen utan om att jag fortfarande hade sår inom mig själv som triggades. Jag avslutade relationen och bestämde mig för att reda ut mina mönster en gång för alla. Jag började i traumaterapi, lärde mig om dejtingpanik, anpassning och självmedkänsla men lyckades fortfarande inte bryta mina mönster. Till slut hittade jag coachingen som blev vändningen på mitt dejtingliv.

 

I coachingen förstod jag att de relationer jag drogs till speglade tankarna om mig själv - för om jag verkligen värdesatte mig själv hade jag inte nöjt mig med de smulor jag fick i mina relationer. Jag började ändra tankarna om mitt eget värde och det förändrade allt. Jag började njuta av mitt liv som singel, älska den jag var på dejter och blev så trygg i mig själv att jag inte längre var rädd för att bli sårad. 

 

Jag är så stolt över att idag kunna bjuda in dig till allt det här i vårt coachingprogram. Det är allt jag hade önskat fanns när jag letade efter min person.

 

Jag är övertygad om att din person finns och väntar på dig och jag vill ta dig dit!

bottom of page