top of page

4-månaders  1:1 coachingprogram

Visste du att dina tankar skapar dina resultat? Beroende på vad du tänker om ditt värde och vad som är möjligt kommer du att attrahera det som bekräftar dina tankar.

 

I vårt coachingprogram visar vi dig hur dina tankar skapar dina resultat i ditt dejtingliv. Vi hjälper dig att se dina mönster och ger dig verktygen att bryta dem.

 

Med nya tankar kommer du skapa nya resultat. Tänk bara vad den version av dig som känner sig trygg, attraktiv och värdig kan skapa i form av dejter och kontakt.

_X7A9440_edited.jpg

5 steg mot att träffa din person:

1

Skriv om din historia

I det första steget skriver vi om din historia. Vi ser till att ditt förflutna inte längre avgör din framtid. Det är så lätt att känna sig bränd av tidigare erfarenheter och låta det påverka ens nuvarande dejtingliv. Med kärlek och värme hjälper vi dig att se hur du varit medskapare till dina tidigare erfarenheter och hur du härifrån kan skapa en annan framtid.

2

Bygg upp relationen till dig själv

Att ha en stark relation till sig själv innebär att lita på att man alltid kommer ha sin egen rygg, att man kan hantera smärtsamma känslor, har sunda gränser i relation till andra och att genuint känna att du är den viktigaste personen i ditt liv. Under denna period tar vi dig ifrån dejting och apparna för att helt kunna fokusera på att uppgradera tankarna om dig innan du går ut för att leta efter din person.

3

Definiera vem du vill träffa

Du behöver veta vem du letar efter och i det här steget lägger vi tid på att du ska "lära känna" personen du vill träffa så att du känner igen vem som är rätt för dig och vem som inte är det när du går ut för att leta. Här jobbar vi med att stärka din tro på att din person finns - för du kan inte skapa något du inte tror på.

4

Leta efter din person

När du är redo att dejta lär vi dig "medveten dejting". Vi täcker allt från hur du skapar din dejtingprofil, att vara sårbar, vilka röda flaggor du ska hålla utkik efter, tecken på tillgänglighet vs. otillgänglighet till hur du tar hand om dig själv före, under och efter dejten. Vi finns med dig hela vägen!

5

Ge inte upp!

Under programmets gång kommer du att stöta på hinder och ett inre motstånd till processen. Det är helt naturligt då våra hjärnor är programmerade för att hålla oss trygga snarare än att utvecklas och göra det som känns nytt och svårt. Vi ger dig allt du behöver för att överkomma motståndet och inte ge upp. Din person finns och vill hitta dig också.

Det här kan du förvänta dig:

 • Klarhet kring ditt förflutna och dina tidigare relationer och en uppriktig tacksamhet över hur allt har lett dig just hit.  

 • En genuin kärlek och tillit till dig själv. En vetskap om att du har din egen rygg oavsett vad.

 • En grundkänsla av inre trygghet, glädje och inspiration. 

 • En förmåga att hantera smärtsamma känslor.

 • Att bryta relationsmönster som inte har fungerat.

 • Ett dejtingliv fritt från drama.

 • Att på riktigt vara redo för kärlek. Du kommer vara så uppfylld av ditt eget liv att när din person dyker upp är hen en bonus i ditt redan fulla liv, inte någon som fyller ett tomrum eller som gör att du slipper “skammen” över att vara singel. 

Det här ingår:

 • 16 privata coachingsessioner via zoom (varje tillfälle 50 minuter)

 • Din egen workbook för självcoaching och fördjupning av koncepten

 • Tillgång till "Fråga din coach" där du får svar på din fråga inom 24 h

 • Pris: 36 000 kr ink. moms

Att göra jobbet innan du träffar din person är den bästa investeringen du kan göra både för dig själv och din framtida partner!

 

Du kommer att vara så mycket klarare över vem som är rätt för dig, och dessutom så väl rustad för att skapa en kärleksfull och långvarig relation.

bottom of page