top of page

Hitta din person och skapa din drömrelation i vårt coachingprogram Hitta din person

_X7A9440_edited.jpg

4-månaders  1:1 coachingprogram

 Du längtar efter kärlek! En relation där du känner både pirr, trygghet och djup connection. 

 

Du vill hitta den där speciella personen att komma hem till varje dag, att skratta med och planera din framtid med.
 

Du vill vara ett VI med någon. Både det storslagna i att åka på romantiska weekends och titta på lägenheter ihop och i vardagen - att storhandla tillsammans och ha någon som skramlar i köket medan du läser en bok i soffan. 

 

Du vill känna ett lugn över var du är i livet och lycklig över att få uppleva den kärlek du alltid har drömt om.


Om du känner igen dig har du kommit helt rätt!

 

 

Vi förstår om du känner stress och oro kring att hitta din person.

 

Du trodde att du skulle ha partner och barn på väg nu. 

 

Du har dejtat och har tänkt att det löser sig, det kanske är nästa person. Men nu går det inte längre att tänka att det händer när det händer. Biologiska klockan gör att det känns bråttom och du oroar dig över framtiden. 

 

Du har skapat ett bra liv för dig själv med mycket vänner, karriär, fritid och resor - men inte en relation, och tanken på det gör det svårt att njuta fullt ut av allt det härliga i ditt liv.

 

En del av dig vet att du är ett kap, men du har inte hittat din person ännu.

 

Kanske har du börjat undra om något är fel på dig, men vi kan lova dig att det enda som saknas är vår steg-för-steg process för att hitta din person.

Anledningen till att du inte hittat din person ännu är antagligen att…

Du dejtar fel personer Du misstar connection för commitment och tror att bara personen gillar dig tillräckligt mycket så kommer det fungera. Du missar att personen antingen inte kan eller vill committa till dig. När du väl lär dig se tecknen på otillgänglighet kommer du att kunna välja bort otillgängliga personer redan på apparna. Du känner inte igen tillgänglig och sund kärlek för att du inte har upplevt det tidigare, men när du börjar ge det till dig själv blir det tydligt vem som kan möta dig i det, och du blir inte längre intresserad av otillgängliga personer. I programmet hjälper vi dig känna kärlek med dig själv och bli helt klar över vem du vill träffa så att du kan avgöra vilka personer du ska dejta.

Du anpassar dig efter den du dejtar Du tror att du behöver vara på ett visst sätt för att inte bli avvisad och anpassar dig för att personen du dejtar ska gilla dig och stanna med dig. Det som händer när du anpassar dig är att du drar till dig och stannar med otillgängliga personer. När du efter ett tag börjar öppna upp dig och visa dina känslor och vad du vill så kommer personen ofta att lämna, och du får bevis för att du inte kan vara dig själv. Det här är så vanligt. Problemet är att det aldrig var rätt person för dig från början - den gillade ju bara den anpassade versionen av dig - och enda sättet att hitta rätt personer är att vara dig själv fullt ut från start. Då ger du dem som kommer gilla den riktiga versionen av dig en chans att se dig och dem som inte vill samma som du en chans att välja bort dig. När du förändrar dina tankar om dig själv och börjar se hur fantastisk du är så kommer du att vilja visa hela dig själv och därmed “skrämma bort” fel personer så att rätt personer kan lära känna dig.

Din självkänsla kan behöva en boost Vi ser att många tänker att de bara behöver gå på fler dejter för att hitta sin person. Men det man missar är att så länge vi inte är helt trygga i oss själva så attraherar vi personer som bekräftar oss i det. Så om du gång på gång dejtar otillgängliga personer så finns det delar av din självkänsla som behöver stärkas så att du kan börja attrahera in trygga och committade personer som kan ge dig allt du längtar efter. När du inte känner dig tillräckligt smart, snygg, intressant, rolig så anpassar du dig och stannar i relationer som inte är bra för dig för att du inte tror att du kan få något bättre och därför nöjer du dig med smulor. I coachingen ifrågasätter vi de gamla tankarna och hittar bevis för nya tankar, och på det sättet kan du skifta dina tankar från “Jag är inte tillräckligt…” till “Jag älskar mig själv för precis den jag är”, “Jag är ett kap”, “Jag är fantastisk”. Den versionen av dig kommer bara dejta personer som värderar dig lika högt som du. Så det finaste du kan göra för dig själv är att ta en paus från apparna och lägga tid på dig själv så att du känner dig helt trygg i dig själv när du går ut och dejtar på nytt. Den tiden du lägger på att jobba på dig själv kommer du tjäna in så snabbt.

Du blir intresserad så fort det finns attraktion Du tror att bara det finns attraktion och connection så måste det vara rätt. Men omedelbar attraktion eller ”kemi” är inget tecken på att det skulle vara rätt person för dig. Sund attraktion är den som växer fram, för att den grundar sig i tankar som ”Det här är en så fin person”, ”Jag kan verkligen lita på honom/henne”, ”Han/hon ställer alltid upp för mig” - och de här sakerna kan vi aldrig veta direkt! Vi är experter på att upptäcka vilka omedvetna tankar du har kring attraktion som gör att den bara uppstår med fel personer. Så länge du inte vet vilka tankar som styr din attraktion och låter attraktion uppstå ”oförklarligt” så kommer du att upprepa samma mönster.

Du är rädd för att bli avvisad Rädslan för att bli avvisad gör att du inte vågar vara dig själv fullt ut och anpassar dig. Rädslan att bli avvisad är ofta en rest från barndomen och som vuxen kan du inte bli övergiven. Som vuxen har du alltid möjligheten att välja att finnas där för dig själv. I coachingen blir du trygg i din förmåga att hantera negativa känslor så att du inte behöver vara så rädd för att bli avvisad, för du vet att du alltid kan ta hand om dig själv. När du vet att du kan ta hand om dig själv och att du kan ge dig själv kärlek behöver du inte längre söka bekräftelse hos andra utan kan skifta fokus till om DU gillar personen snarare än att fundera på om den gillar dig. Då kommer du mycket snabbare hitta rätt!

Du är förvirrad över vem du vill träffa Du har kanske en lista på egenskaper över vem du vill träffa - någon som är snäll, varm, rolig, intressant, smart osv…men du vet egentligen inte vad det innebär för dig. Det står ofta inget om hur du vill bli behandlad eller hur du vill känna i relationen. Så länge du saknar en tydlig bild av hur din person pratar, skriver, resonerar, lever sitt liv eller hur det känns att vara med personen - så kommer det vara svårt att urskilja vem du faktiskt ska gå på dejt med och om du ska fortsätta dejta personen eller inte. I coachingen skapar vi en väldigt tydlig inre bild av vem din person är, så att du går på många färre dejter för du blir expert på att välja bort dem som inte är rätt för dig redan på apparna. Du lär känna din person redan på förhand så när ni väl träffas känns det som att komma hem.

Du känner stress att träffa någon Du uppskattar inte ditt liv som singel fullt ut fast du har ett härligt liv med bra vänner, karriär och fritid. Du jämför dig med dina vänner som är på väg in i nästa fas av livet med bröllop, hus och barn. Du känner press av den biologiska klockan och oroar dig över att inte träffa någon att skaffa barn med. Problemet när du dejtar utifrån stress är att du nöjer dig med smulor, inte är selektiv och stannar för länge med personer som inte kommer ge dig det du vill ha. För att hitta din person att skapa en trygg och kärleksfull relation med så behöver du bli den personen i ditt eget liv först. Lika attraherar alltid lika och du kan inte skapa en trygg och kärleksfull relation utifrån stress och oro. Vi hjälper dig växa in i kvinnan som älskar sig själv fullt ut och njuter av sitt liv NU så att du kan dejta utifrån ett lugn och är en matchning för relationen du drömmer om.

Du tänker att det händer när det händer Du tror att du behöver ha tur eller att det behöver vara rätt tajming för att du ska träffa din person. Du väntar på att det ska hända och är därför passiv i ditt dejtingliv. Ofta när vi tänker att det händer när det händer så är det för att det känns lättare att vara passiv när våra ansträngningar tidigare ändå inte riktigt har lönat sig. Då är det skönare att förlita sig på tur och hoppet om att träffa någon. Det vi vet är att det aldrig är tur eller otur som avgör om du träffar din person - det är alltid dina tankar som avgör om du träffar din person eller inte. I programmet ser vi till att du älskar dig själv, tror på att du förtjänar kärlek och att din person finns. När du tror på dessa tankar kommer du med lätthet att attrahera in din person i ditt liv. Det handlar om att gå från att passivt vänta på att din person ska dyka upp till att ta action och göra den förberedelse som behövs för att du ska kunna ta emot den partner och kärlek du drömmer om.

5 steg mot att träffa din person:

1

Red ut din historia

Alla har sin egen historia om varför man är singel men det är så viktigt att ta reda på vad den riktiga anledningen är till att du inte har hittat din person ännu. Det är oftast inte det du tror, som att det bara inte har känts rätt än eller att det är svårt att hitta någon. 

 

Vi skriver om den historia du har om varför du är singel idag så att du är helt klar över den verkliga anledningen till att du inte har hittat din person ännu.

 

När du kan se varför du är singel så här klart kommer du veta precis vad du har gjort som inte har funkat och vad du behöver göra annorlunda framöver för att skapa precis den relation du vill.

2

Dejta dig själv

Vi vill att du ska vara KÄR i dig själv innan du ger dig ut för att dejta på nytt. Många underskattar hur viktigt det är att ta tid till att göra jobbet på sig själva - men om du inte träffar rätt personer för dig så vet vi att du har tankar om dig själv och ditt mindset kring dejting som behöver förändras.

Genom att hitta de tankarna och skifta dem ser vi till att du är redo att släppa in din person i ditt liv.  

 

Vi hjälper dig hitta dina unika gåvor och omdefinierar vad som är attraktivt hos en partner så att du ska kunna skapa den trygga, committade och kärleksfulla relationen du drömmer om. När du är helt trygg i att du är fantastisk precis som du är, att du kan hantera negativa känslor, har sunda gränser i relation till andra och att du genuint känner att du älskar dig själv och ditt liv är det dags att ta nästa steg.

3

Definiera vem du vill hitta

Nu behöver du ta reda på vem du letar efter. Om du inte har en tillräckligt tydlig bild av vem din person är så är det lätt att svepas med så fort det finns attraktion. Men om du vill skapa långvarig kärlek så behöver du ta medvetna beslut kring vilka du dejtar.

 

I det här steget lägger vi tid på att du ska "lära känna" din person så att du har en tydlig bild av hur din person pratar, resonerar, lever sitt liv och hur det KÄNNS att vara med personen så att du känner igen vem som är rätt för dig. När du har lärt känna personen på förhand så känns det som att komma hem när ni väl träffas.

4

Dejta medvetet

Nu är du redo att dejta!

Vi lär dig medveten dejting så att du kan dejta som kvinnan som attraherar sin drömrelation. Du kommer skapa en helt ny dejtingprofil som talar direkt till DIN person. Du kommer dejta som den mest magnetiska versionen av dig själv och vara så klarsynt över vem som är tillgänglig och otillgänglig så att du kan välja bort alla som är fel för dig och ta den rakaste vägen till din person.

5

Committa till din person!

Du har kommit så långt! I det sista steget firar vi dina framgångar och visar hur du härifrån skapar din drömrelation med din person. När du har gått klart programmet har du fått allt du behöver för att skapa den relation och det liv du alltid drömt om. 

Du förtjänar att känna pirr, trygghet och djup connection och din person väntar på att få lära känna just dig.

Investeringen

Det här ingår:

  • 16 enskilda coachingsessioner via zoom (varje tillfälle 60 minuter)

  • Din egen workbook för självcoaching och fördjupning av koncepten

  • Kontakt via Whatsapp mellan sessioner

 

44 000 kr ink. moms 

Vi erbjuder upp till 4 delbetalningar


Stort commitment. Stora förändringar.

När du tänker på att göra en investering för 16 veckor av ditt liv, tänk på att det är en investering för resten av ditt liv.

 

Föreställ dig att leva resten av ditt liv…

 

KÄR i dig själv och Din person.

 

Trygg i att du alltid kan ta hand om dig själv.


Med vetskapen om att du kan skapa vad du vill.

Sanningen är att ingen lär oss hur vi ska dejta och hitta rätt person för oss.

 

Vem du väljer att vara i en relation med är ett av de viktigaste besluten du tar i ditt liv - det påverkar alla aspekter av ditt liv. När du investerar i vårt program ändras inte bara ditt kärleksliv utan hela ditt liv. 

Är du redo?
 

Nervös över investeringen? Boka in ett samtal med oss!

Om du känner att programmet är rätt för dig men är nervös över investeringen - boka in ett samtal med oss! Vi jobbar bara md dig som är exalterad över att gå programmet och som vi vet kommer få de resultat du vill ha.

Många tycker att det känns läskigt att göra en investering i något man aldrig har prövat förut. När du har ditt samtal med oss kommer du förstå precis hur processen fungerar och du kommer se hur möjligt det är för dig att skapa din drömrelation.

Det enda som behövs är att du committar till processen i programmet för att älska dig själv mer. 

 

Det vi vet är att den kvinna du är när du går in i programmet inte kommer vara samma kvinna som går ur programmet och du kommer därmed att attrahera helt andra personer, som kan ge dig den trygghet och kärlek som du längtar efter.

 

bottom of page